LiisaMariapori YKSIPUOLISET TUOMIOT - VELALLISTEN RAHASTUSTA

Suomi ei ole oikeusvaltio vai onko?

  • Liisa Mariapori, eurovaaliehdokas
    Liisa Mariapori, eurovaaliehdokas

 

 

Suomi ei ole oikeusvaltio vai onko?

 

Suomessa oikeusvaltioperiaate on murrettu vuonna 1991 ns. Troijan hevosella, jolloin lainsäädäntöömme on tuotu Venäjän Keisari Aleksanteri II:n vuonna 1868 antama asetus, johon HE 15/1990 on lisätty uusi 15 §.

 

Vuodesta 1991 alkaen ei Suomessa siten ole toteutunut yhdenvertaisuusperiaate ja omaisuudensuoja, joten Suomi on nyt polkenut suomalaisten yrittäjien ihmisoikeuksia kohta 30 vuotta viemällä virheellisillä verotarkastuskertomuksilla ja yksipuolisilla tuomioilla yrittäjien koko omaisuuden. Oikeusvaltioperiaatteen murentamisesta ovat hyötyneet hallinto ja totalitarismi. Yrittäjäjärjestöt ovat olleet asiasta hiljaa, miksi?
 
Suomen oikeusvaltiokehitys on siirtynyt 30 vuotta rikollisen diktatuurin suuntaan, missä demokratian, perusoikeuksien ja oikeusvaltion toteutumista ei enää taata kansallisessa lainsäädännössä tai oikeuslaitoksissa. Suomessa on vuodesta 1991 lähtien tehty perustuslainvastaista lainsäädäntöä, kun Suomessa ei ole Perustuslakituomioistuinta ja kun laillisuusvalvonta ei ole toiminut 30 vuoteen. Perustuslain vastaiset lakiuudistukset ovat vaarantaneet valtioelinten oikeusvaltioperiaatteen mukaisen riippumattomuuden sekä heikentäneet korruption vastaista taistelua Suomessa.  .
 
Hyvin usein sanotaan, että Suomi on oikeusvaltio, mutta tämä ei pidä lainkaan paikkaansa. Vallan kolmijako ei Suomessa toimi ja tuomioistuimet tekevät virheellisiä tosiasioihin perustumattomia päätöksiä, joiden avulla yrittäjien koko omaisuus viedään eikä yrittäjä saa oikeussuojaa mistään. Oikeusvaltioperiaate ei siis Suomessa toteudu. 

 

Europarlamentaarikkona minulla olisi  EU:n kautta mahdollisuus tukea Suomen kansaa ja yrittäjiä, jotka haluavat tehdä lopun Suomessa vallitsevasta korruptiosta sekä Suomen oikeusjärjestelmän laittomista toimista. Yrittäjien laittomat alihintaiset pakkohuutokaupat pitää saada loppumaan. EU voisi vaatimuksestani asettaa Suomelle pakotteita, jotta Suomi saadaan siirtymään totalitarismista taas oikeusvaltioksi ja rikolliset virkamiehet ja poliitikot saatetaan vastuuseen teoistaan.

 

Liisa Mariapori

Tähtiliikkeen europarlamentaarikkoehdokas nro 221

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Olin 1990-luvun mittelöissä erään vaikeuksissa olevan PK-yrityksen toimitusjohtajana. Selvisimme ihmeen kautta kuivin jaloin, mutta näin mitä tapahtui ympärillä.
Olisi aika saada "totuuskomissio" selvittämään tuon ajan tapahtumat ja tuomaan todelliset syylliset esiin. Olipa rikosoikeudellinen vastuu vanhentunut tai ei.
Yrittäjiä kohtaan tehty vääryys pitää oikaista.

Käyttäjän MikaLehtonen kuva
Mika Lehtonen

Vakuutusyhtiöt saavat vakuutuslääkäriensä avustuksella huijata kansalaisia täysin vapaasti. Tämä toiminta on jatkunut kymmeniä vuosia kenenkään siihen puuttumatta. Ei maata, jossa tällainen on mahdollista, voi kutsua oikeusvaltioksi. Tämä vain yhtenä esimerkkinä.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Liisa Mariapori:

"Suomen oikeusvaltiokehitys on siirtynyt 30 vuotta rikollisen diktatuurin suuntaan, missä demokratian, perusoikeuksien ja oikeusvaltion toteutumista ei enää taata kansallisessa lainsäädännössä tai oikeuslaitoksissa. Suomessa on vuodesta 1991 lähtien tehty perustuslainvastaista lainsäädäntöä, kun Suomessa ei ole Perustuslakituomioistuinta ja kun laillisuusvalvonta ei ole toiminut 30 vuoteen. Perustuslain vastaiset lakiuudistukset ovat vaarantaneet valtioelinten oikeusvaltioperiaatteen mukaisen riippumattomuuden sekä heikentäneet korruption vastaista taistelua Suomessa."

Ståhlbergiläisessä perustuslaissa laillisuusvalvonta (lakiesitysten valvonta) oli annettu oikeuskanslerin tehtäväksi, etukäteen, jo valmisteluvaiheessa.

Oikeuskanslerin tehtävistä on osoitteessa https://www.okv.fi/fi/oikeuskansleri/tehtavat_ja_t...

"Valtioneuvoston ja presidentin valvonta

Oikeuskanslerin tehtävänä on valvoa valtioneuvoston eli hallituksen ja ministeriöiden sekä tasavallan presidentin virkatointen lainmukaisuutta. Oikeuskansleri on läsnä valtioneuvoston yleisistunnoissa ja tasavallan presidentin esittelyissä."

Kai Korte oli Suomen viimeinen oikeuskansleri.

Presidentti Koivisto puuttui Kortteen 25.11.1984 Helsingin Sanomille antamaan haastatteluun, jossa Korte oli sanonut mm.:
"Ylempien sosiaaliryhmien ihmisillä on paremmat taloudelliset ja henkiset voimavarat puolustautua raastuvanoikeudessa kuin syytetyillä yleensä."

Teksti löytyy Koiviston muistelmista "Kaksi kautta" sivuilta 148-149.

Koivisto oli Helsingin Sanomissa olleen Kortteen haastattelun vuoksi kirjoittanut 6.12.1984 päiväämänsä tekstin paperille ja luki tekstin C-kasetille.

Saamani tiedon mukaan Koiviston lähetti vei C-kasetin Kortteen kotiin jo illalla 5.12.1984.
Korte kuunteli kasetin välittömästi ja vieraana olleet henkilöt olivat sanoneet, ettet taida mennäkään huomenna Linnan itsenäisyysjuhliin.
- Menen katsoakseni minkä näköinen on Koiviston naama, oli Korte sanonut.

Koivisto passitti Kortteen ennenaikaiselle eläkkeelle ja nimitti tilalle haluamansa sätkynuken Jorma S. Aallon, jota sai nyppiä naruista.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Vaikea asiaan on ottaa kantaa, kun perehtyneisyyttä vähän. Noin yleisenä kulkuna voi kehityksen kääntyvistä puolista arvella jotain.

Kun viime vuosisadan alussa, ja sen puolen välin tietämillä oli vastoinkäymistä, ja vastakkainasettelusta maksettiin tuntuvasti, saatiin sen jälkeen aikaan lisää elintasoa, ja suunnattiin kohden kasvua, kun pohjemmalta ei niin selkeästi enää muuta erottunut. Samalla laitettiin rakenteita kuntoon, siten että osuvuuden arvioinnissa oli koettu kärsimys.

Kun toiminnan raastava piirre ei enää vaikuta, palataan helposti samaan, myös laajempana ihmisryhmänä. Suomen muisti voisi yksittäisempänä kansana kantaa pitemmälle, ja kulttuurien suojaava piirre näkyisi ehkä pitkään, ellemme olisi myös muun maailman ympäröimänä.

Kulttuuri suojaavana muistaa hankaluudet ja tapahtuneet. Se osuus on tärkeää selviytymisessä. Jos tällainen, perinteinen väline on näin limbo nykyaikana, kulttuuriin ei ehkä oikein voi nojata.

Maailma voi sanoa tältä osin muuttuneeksi. Toisaalta hassua sanoa noin. Lintukoto-tarinat vievät jotenkin hassuille raiteille. Ei niitä ole koskaan ollut. Vallattavaa jos on, niin aina on paikat käytetty. Jos ei, niin jotain selkeää syytä on ollut.

Turha haikailla sitä, mitä ei oikeastaan koskaan ole ollut. Sama vaikka haikailussa politiikan vaikuttavuuden perään, jos sen perusta ei oikeasti ole muuttunut mihinkään.

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Tässä malliesimerkki siitä, mitä oikeusvaltio Suomessa voidaan tehdä vastoin KHO:n päätöstä.

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229985-paa...

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250798-mik...

Omassa tapauksessamme tutkittavana olisivat selkeästi viranomaisten esteellisyydet ympäristörikoksien peittelyssä. Samat viranomaiset vuosikymmeniä peittävät omia ja kollegoidensa virkarikkeitä. Esteellisyyssäännösten tarkoituksena on ensinnäkin turvata se, että yksittäinen asia todella käsitellään puolueettomasti.

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263996-avo...

Olemme tehneet toistuvasti rikosilmoituksia, mutta emme ole saaneet niihin edes vastauksia. Rikosilmoituksiin ei vastattu, eikä niitä edes kirjattu rikosilmoitusjärjestelmään (Rikille). Sisäministeriössä asia muutettiin kanteluksi ja 4 vuotta taistelimme tutkinnan aloittamiseksi ja asiaa vain pyöriteltiin sisäministeriössä. Tämän jälkeen pyysimme siirtämään VKSV:lle.
Valtakunnansyyttäjänvirasto teki päätöksen 9.9.2009: ”Asiakirjamateriaalista käy ilmi, että mahdollinen rikostunnusmerkistön mukainen louhinta ja räjäytystyö on suoritettu 1990-luvun alussa. Tältä osin on selvää, että rikosten syyteoikeudet ovat vanhentuneet, eikä tutkintaa voida edes aloittaa. Tämä koskee myös samoihin tekoaikoihin tapahtuneita valvonnan laiminlyöntiin liittyviä virkarikoksia.”

Valtakunnansyyttäjänvirasto jätti tutkimatta ja vastaamatta vuosina 2000-2016 ja eteenpäin tapahtuneet viranomaisten lainvastaiset toimet. Toiminta jatkui koko ajan ja mm. millä mm. 2000 vuonna yrittivät salata, että louhintaa ei olisi tapahtunutkaan.

Poliisi teki perättömän paperin, että luvat 2013 vuonna olisi. Louhijakin myönsi ettei ole lupia. 80-luvulla louhittua kiveä on myyty koko ajan vielä 2015v.
Siinä vaiheessakin, kun eriviranomaiset hakivat lupia väärillä tiedoilla kaavoitusasiassa 2010 vuonna ja kiven haku alueelta jatkui, niin poliisi tekee seuraavaa: Komisario teki tutkimatta päätöksen vuonna 2013, että mitään rikosta ei ole tapahtunut, mikä on täysin keksittyä, koska kaikki louhinta on tapahtunut jo aikaisemmin ja nyt jälkikäteen kunta yrittää kaavoittaa louhosta maa-aineksen ottoalueeksi.

Näin esitettiin, ettei mitään rikosta ole tapahtunut, mutta komisario ei tutkinut sitä asiaa, että kunta väärillä tiedoilla haki kaavoitusta ja kaikki louhinta on todellisuudessa tapahtunut kymmeniä vuosia sitten.
VKSV siirrettiin 2016 v, vaatimuksemme taas samoille poliiseille.

2014 v. KHO ei tehnyt kaupungille myönteistä päätöstä kaavasta ja louhimoa ei hyväksytty kaavaan. Kun eivät saaneet EO-alueeksi (maa-aineksen otto), kaupunki omavaltaisesti vääristeli kaavaan louhosalueen kaavattomaksi. Kaavahakemuksista ja oikeuden päätöksistä ei käy esille, että louhimoa olisi haettu kaavan ulkopuolelle, vaan hakivat EO-alueeksi, mikä kiellettiin lähellä olevan asutuksen vuoksi.

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Valvonta pettää ja valvonnan annetaan pettää. On liikaa luotettu siihen, että lakia noudatetaan ja on tuudittauduttu ajatuksiin, ettei virkavallan sisällä ole korruptiota.

Näin asukkaat kirjaavat asioita!!! ”Iso osa Mustanpurontien kaivovesistä on pilaantunut. Syistä tietenkin voidaan kiistellä, mutta osasyy varmasti on Ruduksen suorittamat ylisuuret noin 30 000 k-m3 louhintaräjäytykset, joissa on käytetty räjähdysaineita lähes 20 000 kg. Täysin käsittämätöntä toimintaa”!

Meitä on satoja joilla on omaisuus vaurioitettu satojen tuhansien edestä ja poliisi ei edes kirjaa rikosilmoituksia. Oma kotini myös vaurioitui toistuvasti ja KHO:ta myöten vauriot on vahvistettu louhinnan aiheuttamaksi. Pihapiirimme joka tuhottiin laittomalla räjäytystyöllä on ympäristörikos, joka kohdistui henkeemme ja omaisuuteemme ja alue on tuhottuna edelleen.

Maan tapa ja valvonnan pettäminen on ollut kovasti esillä viime aikoina. Voi vain ihmetellä miksi kukaan ei toimi, kun poliisinkin valvonta pettää?

Herää kysymys, voiko poliisi tarkistaa oman valvonnan laiminlyönnin? Miksi sen on annettu jatkua, vaikka räjähteiden luovutusvaiheessa pitää olla lupa Tukesilta ja poliisilla on valvontavastuu laissa ja asetuksissa. Näin saamme lukea onnettomuustutkinta selostuksista: "eikä työmaille kohdistu edes valvonnan uhkaa” ja "joten louhintatyömaahan ei kohdistunut poliisin tarkastuksen uhkaa”. MITEN TÄMÄ VOI SIIS EDELLEEN JATKUA, KUN LAITTOMUUS ON JO TAPAHTUNUT, SILLÄ ON JO ANNETTU TUODA RÄJÄHDYSAINEITA ILMAN VALVONTAA? Onnettomuustutkintaselvityksissä siis MYÖNNETÄÄN jo tapahtunut valvonnan laiminlyönti.

Räjäytystoiminnan valvonnan laiminlyönnistä seuraa se, että pystytään käyttämään hyväksi valvonnan puutteita räjähdelain velvoitteista. On kyse valvonnan laiminlyönnistä ja asukkailla on kyse vaarasta henkeä ja omaisuutta kohtaan. Meitä on satoja tapauksia, joissa kodit vaurioituvat, asukkaiden taloista hajoaa takkoja, kaakelit lentelevät irti, kivijalat särkyvät, kivet lentävät pihoihin ja kaivot tuhoutuvat jne. ja ihmiset joutuvat elämään kodeissaan hengenvaarassa, kun murskaamoilla räjäytellään.

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/269170-myo...

Räjähdysainemääristä murskaamoilla:

http://sanna50.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266562-raj...

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Suomessa rakenteellinen korruptio on juuri tätä mädännäisyyttä. Voitit Liisa Suomen virkamiehet 10-0, joten lisää samanlaista, jotta vielä näkisimme oikeudenmukaisen Suomen.

Onnea vaaleihin!<3

Käyttäjän Lumedemokratia kuva
Esa Heikkinen

Liisa Mariaporin kirjan, Verottajan Tappolinja (1998) lukeneena kunnioitan häntä sitkeydestä taistelussa viranomaisten mielivaltaa vastaan. Kirja sisältää karmeita tarinoita yritysten likvidoinneista aiheettomien veromätkyjen muodossa.

Ja se 90-luvun alun laman hoito on häpeäpilkku Suomen historiassa. Kaikkien Suomalaisten olisi hyvä perehtyä asiaan ja ymmärtää mitä silloin tehtiin, ja miten ja miksi. Suomi ei todellakaan ole oikeusvaltio.
Mm. Suvi-Anne Siimes oli näkyvässä roolissa yrittäjien lahtaamisessa ja moni muu poliitikko joka pääsi myöhemmin vihreälle oksalle. Lahdatut menettivät kaiken ja monet joutuivat vuosikymmenten pituiseen velkavankeuteen. Itsemurha-aalto kävi läpi yrittäjä-Suomen. Häpeällistä!

Jos joku ansaitsisi tulla valituksi Euroopan Parlamenttiin niin Liisa Mariapori. Jos Suomessa ei oikeutta saa niin ehkäpä EU-parlamentin kautta, ainakin kansalaisilla olisi joku jonka puoleen kääntyä.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen

Kun sen noin ilmaisee, niin vaikuttaa stalinismilta. Yrityspuolella tosin voi toimia hiukan erilaisin asein. Lopputolos jos sama, niin ...

Ehkä yritteliäisyys itsessään pitää kyseenalaista. Mitä se on, kaikkinensa? Silloin voi vastata siihen, mikä on mahdollista, yritystoimintaa ajatellen.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Seppo Lindblom: "Kyllä se siitä", sivu 130:

”Koivisto kirjoitti jo 1950-luvulla, että taloudellisen toiminnan luonteen muuttuessa ja yhteiskunnallisen uudistustyön jatkuessa yksityisestä omistusoikeudesta voidaan tehdä täysin sisällyksetön käsite.”

http://jormajaakkola.fi/Koiviston%20CV

Lindblomin tekstiin liittyen:
Vanhemmat ihmiset muistavat, miten ennen vappupuheissa punaisten lippujen liehuessa vaadittiin pankkien kansallistamista eli sosialisointia.

Europankkikriisissä tämä toteutuu, sillä euromaat ovat pankkien veloista yhteisvastuussa.

Valtiot lainaavat rahaa pankkien pelastamiseen. Mutta pankki ei joudukaan valtion haltuun, kuten vappupuheissa pankkien kansallistamista vaadittiin, nimittäin Wall Streetin pankkiholveissa säilytettävien velkakirjojen perusteella kokonaiset valtiot joutuvat lainaa antaneen miljardöörirahoittajan haltuun. Kaikista kansalaisista tulee kasvottomien rahoittajien vero-orjia.

Onneksi Suomi on vain EU:n vale-jäsen, jolloin Suomen ei tarvitse osallistua koko Eurooppan pelastamiseen.

Mikään mukaan EU-määräys ei koske Suomea.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Liisa on todellakin nainen paikallaan!

Itse olen myös tutkinut ja kirjoittanut näistä 1990-kauheuksista, joten tiedän, että paljon korjattavaa maassamme on. http://www.ritvapuolakka.fi/412161270

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Olen saanut haltuuni Koiviston konklaavin salaisen muistion ja kutsumuistiot kyseiseen tilaisuuteen.

Videodokumentaatiosta, joka on kuvattu 31.7.2015, käy ilmi 1990-luvun laman syntyhistoria ja Koiviston konklaavin taustaan liittyvät asiat.

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA

Näyttökertoja aivan liian vähän, vain 8587.

Käyttäjän RitvaPuolakka kuva
Ritva Puolakka

Jorma, tuo on todella hyvä video, jonka jokaisen suomalaisen pitäisi katsoa, jotta ymmärtäisi mistä 1990-luvulla oli kysymys.

Kiitos todella paljon tiedon jakamisesta, että minäkin ymmärsin, että kysymyksessä oli yhteiskunnallinen rakennemuutos, joka tietoisesti tehtiin tuhoammalla yrittäjyys sekä liian monen ihmisen elämä.

Käyttäjän juhamyllarinen kuva
Juha Myllärinen Vastaus kommenttiin #13

Jos tosi, ja tuollaisen dissaa, niin sen nojalla voi varmaan odottaa dissausta vähän pienemmillekin asioille.

Tuollaisesta saa varmaan selkeän tartunnan. Näinkö pienestä se lähtee?

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #14

Pankinjohtaja, jolla ei omatunto kolkuttanut, ymmärsi, että nyt piikki on auki.
Pankki ei häviäisi oikeudessa.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #13

Kaiken taustalla on ulkopolitiikasta määränneen presidentti Koiviston ajama Suomen ainutlaatuisen perustuslain romuttaminen eli ETA-/EY-sopeuttaminen.
Juuri tästä syystä lama tehtiin tarkoituksella, mutta lamasta tuli liian syvä.

Koiviston konklaavissa 6.5.1992 oli kysymys Tampereen Alue-Säästöpankin yksipuolisesta koronnostokiistasta, josta korkein oikeus oli KKO:n presidentti Olavi Heinosen johdolla tehnyt 3.4.1991 presidentti Koiviston toivomusten vastaisen ratkaisun velallisen hyväksi.

Korkein oikeus ei tietenkään riippumattomana tuomioistuimena noudattanut Koiviston toivetta.
Tästä Koivisto kimpaantui.

Pankkien oli Koiviston mielestä voitettava. Syytä Koivisto ei kertonut.

Syy Koiviston tahtoon löytyy ETA-sopimuksen liitteisiin kirjoitetusta Suomea ja Itävaltaa koskevasta mukautusmääräyksestä - pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi direktiivin edellyttämälle 8 %:n tasolle 1.1.1994 mennessä.

Itävallan menettelystä en ole kuullut.

Suomessa oli siis kaikki laittomat konstit pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi otettava käyttöön juuri ETA-sopimuksen vuoksi, jotta Suomen pankkijärjestelmä täyttää EY-direktiiviin joulukuussa 1991 kirjoitetut vakavaraisuusehdot.

Vakavaraisuusdirektiivin tuleva määräys oli ilmeisesti ollut tiedossa jo keväällä 1990, kun Tampereen Alue-Säästöpankki oli lähettänyt lainaa ottaneille kirjeen, jossa se oli ilmoittanut nostavansa yksipuolisesti lainan korkoa 1,0 prosenttiyksikköä 1.5.1990 alkaen.

Pitää myös muistaa, että ensimmäinen pakkodevalvaatio tehtiin 14.11.1991 ja vielä Koiviston konklaavinkin (6.5.1992) jälkeen markka laitettiin kellumaan 8.9.1992, jolloin lainojen vakuuksien sulaminen edelleen alensi kiinteistömassan arvoa ja pankkien vakavaraisuutta.

Björn Wahlroos piti Koiviston 2.3.1991 järjestämässä Linnan talousseminaarissa puheen. Wahlroos sanoi, että vuonna 1992 kiinteistöjen arvot tippuvat vielä 15 %, ja että pankkien vastuulla olevaa kiinteistöomaisuutta on 100 miljardia markkaa, jolloin 15 %:n lasku merkitsee 8 %:n vakavaraisuusvaatimuksen mukaan 12,5 kertaa 15 eli 180 miljardin markan poistumista Suomen pankkijärjestelmän luotonantokyvystä.

Kaikki keinot oli siis otettava käyttöön.

Verottajakin laitettiin (kuten Liisa Mariapori on kertonut) perusteettomilla ennakkoveropäätöksillä saattamaan yritykset tilanteeseen, jolloin ne eivät selvinneet pankkien lainavelvoitteista.
Näin verottaja siis auttoi pankkia viemään yrittäjiä konkurssiin.

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola Vastaus kommenttiin #18
Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Liisa. Pidin. Kiitos myös teille Ystävät; Pidin teidänkin kommeteistanne. Kyllä perkele on saanut monen ihmisen sydämessä majailla; pitkäaikaisesti ja tehdä monelle rakkaalle suomalaiselle; hirvittävää tuhoa. Olisi aika Raamatut avata ja opit jo vihdoinkin omaksua. Muutenhan me elämme; aivan saatanan kunniaksi. Toivotaan ja rukoillaan; Että todella, nyt viimenään, olemme: Uuden ajan edessä. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän kristiinailmarinen kuva
Kristiina Ilmarinen

Käräjäoikeus on valehdellut.

2x.

Käyttäjän kristiinailmarinen kuva
Kristiina Ilmarinen

Mihin valittaa siitä, että oikeuslaitos todistettavasti valehtelee päätöksissään?

Liisa Mariapori

Tämä on todella hyvä kysymys Kristiina Ilmarinen. Kun laillisuusvalvonta ei toimi, eikä meillä ole mitään jälkivalvontaa, niin me emme saa näitä virheellisiä päätöksiä millään oikaistuksi. Velallisten tuki ry, jonka puheenjohtaja olen, on yrittänyt nyt kolme vuotta saada ns. Norjan mallin mukaista totuusfoorumia Suomeen. Norjassa virheelliset päätökset tutkitaan totuusfoorumin toimesta uudestaan, tehdään uudet päätökset ja pannaan valtio korvaamaan vahingot. Suomessa näitä asioita ovat monien eduskunnassa käyntiemme tuloksena lähteneet ajamaan Perussuomalaiset ja Tähtiliike, mikään muu puolue ei ainakaan Velallisten tuki ry:lle tai sen johdolle ole ilmoittanut olevansa totuusfoorumin kannattaja. Nämä rikollisen virkakoneiston tekemät vääryydet kohdistuvat meihin kaikkiin, mutta laillisuusvalvonta menee aina sen taakse, että kaikki sadattuhannet tapaukset ovat yksittäistapauksia, joten niitä ei tarvitse tutkia, eikä selvittää. Myöskään poliisi ei tutki virkamiesten tai poliitikkojen tekemiä rikoksia, koska rakennekorruptio Suomessa on niin syvää. Hyväosaiset poliitikkomme ja koko virkakuntamme kyykyttävät meitä suomalaisia oikein kunnolla ja me emme mahda mitään, kun meillä ei ole puolustautumiskeinoja. Pieni poliittinen eliitti on ottanut Suomessa vallan, vallan joka oikeasti kuuluu kansalle.

Käyttäjän VesaLevonen kuva
Vesa Levonen

Miten nämä yritysten konkurssit, kun pankeilla ei ole ns. tilitysvelvollisuutta? On putsattu tekaistujen konkurssien avulla yrityksiä, jotka pankki on hakenut konkurssiin ja tuomioistuin vahvistanut, vaikka yritys ei ole edes ns. konkurssikypsä? http://vesalevonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268090...

Käyttäjän Sanna50 kuva
Sanna Tenkula

Suomi ei ole läheskään oikeusvaltio ja tutkimukset voidaan tehdä niin totuuden vastaisesti, että oikeudessa menee läpi mitä vaan, vaikka todisteet ja näytöt on aivan muuta.

Kyse on siitä kuka uskaltaa puuttua kymmeniä vuosia laiton räjäytystoiminta saa jatkua. Räjäytystoiminnan valvonnasta oli myös säädetty laissa ja kyseessä on valvomaton ”villi länsi”.
Kun toiminta on tätä;
Omassa tapauksessa silmiemme edessä näimme, kuinka pihapiirissä satoja / tuhansia kiloja räjähdettä ladattiin kallioon ja poliisi näki saman, mutta kirjasi tarkistuspöytäkirjoihin vain muutamia kiloja. Suurimman räjäytyksen todettiin olevan 5 kiloa, mutta todellisuudessa alueella räjäytykset olivat tuhansia kiloja.

Saimmehan EOAM kautta tutkinnat käyntiin, mutta KRP:n tutkijana Komisario xxx sai tutkittavakseen tapauksemme eduskunnanoikeusasiamiehen toimesta, rikotaanko räjähdelakia ja asetusta. Tutkimukset keskeytyivät heti ja KRP.n komisario xxx kertoi, kuinka hänet estettiin tutkimasta ja laitettiin puun ja kuoren väliin todeten: ”maksettu juttu, tässä haisee raha.”

Ko. tutkinnasta ei tehty päätöstä ollenkaan, vaan syytettiin, että pihapiirissämme oli räjäytetty vain kolme kertaa 68kg.
Loppujen lopuksi tehtiin vain paperit, kuinka vain 3 kertaa olisi räjäytetty alueella 68 kiloa ja siitä tuli tuomio.
Todellisuus oli satoja kertoja, eli 5 kertaa päivässä vuosia ja räjähdemäärät olivat satoja/tuhansia kiloja.

Sama vääryys sai jatkua sillä erolla, että kertaräjähdemäärät olivat jopa tuhansia kiloja todellisuudessa. Tapauksessamme poliisi salasi louhijan räjähdysainemäärät (mistä pöytäkirjat). Poliisi tarkisti muutamia kiloja käytetty kuukaudessa, vaikka näkivät silmiensä edessä, että satoja/tuhansia kiloja latataan kallioon.
Asian vakavuutta kuvastaa se, että louhintatyö pihapiirissämme tapahtui räjähdysainelain määrittelemällä asutulla alueella. (Talojen väli seinästä seinään 350 metriä, louhimo keskellä ja yleisen tien vieressä).

Kun rikos tapahtuu silmien edessä omaisuus särkyy (kivijalat,savupiiput halkeilee). Jopa viisikiloisia kivejä lensi pihoihimme vuosia ja kukaan ei toiminut ja lasten kanssa koti jätettävä päiviksi. Satoja tapauksia edelleen ja kukaan ei toimi.

Toimituksen poiminnat